Zakąski zimne i gorące


Pieczeń w galarecie ­– 3,50
Tymbalik drobiowy– 3,50
Roladka szynkowa z chrzanem – 3,30
Ozorki w galarecie – 4,30
Pstrąg w galarecie – 4,30
Karp w galarecie – 4,50
Tymbalik z łososia – 4,50
Tymbalik z golonka – 4,30
Śledzie w śmietanie – 2,70 / 16,2(słoiczek 250g)
Śledzie w oleju – 2,70 / 16,20 (słoiczek 250g)
Śledzie w sosie musztardowym – 2,70 / 16,20 (słoiczek 250g)
Śledzie na duecie sałatek (z moreli, jabłka i cebuli oraz musztardy
francuskiej, ogórka i cebuli) – 3,40 / 20,40
Śledź po japońsku – 3,10 / 18,60
Rolmopsy z zielonego śledzia – 4 zł
Ryba opiekana – 3,40 / 26 zł (litr)
Ryba po grecku – 3,40 / 20,40 (półmisek)
Ryba na białym sosie greckim – 3,40 zł / 20,40 (półmisek)
Tatar – 5,20
Łosoś – 5,20
Jajko w sosie tatarskim – 2,80
Jajko w sosie chrzanowym – 2,80
Jaja faszerowane – 3 zł
Sałatka mała 26 zł, średnia 32 zł, duża 50 zł.
Półmisek wędlin – 40 zł.
Deska serów – 35 zł
Zimna płyta – 38 zł

Smalec w chlebie – 28 zł
Smalec z ogórkiem – 19 zł
Muszle nadziewane – 3,50
Rolada serowa – 4,40
Rolada naleśnikowa z łososiem – 4,40
Rolada biszkoptowa z łososiem i szpinakiem – 5,10
Rolada naleśnikowa faszerowana musem z tuńczyka – 4,40
Śliwka w boczku – 2,80
Rarytas z kurczaka z dipem czosnkowym – 3,50
Placuszki rosti z musem szynkowym– 3,50
Babeczki kruche faszerowane – 3,50
Tortilla kolorowa – 3,00
Papier ryżowy z łososiem – 3,40
Papier ryżowy z kurczakiem – 3,40
Roladka serowa ze słonecznikiem – 3,30
Sajgonki – 4,10
Tuńczykowa rozkosz – 5,10
Rogaliki francuskie z łososiem – 5 zł
Krakersy ze śledziem korzennym – 4 zł
Pieczarka panierowana – 3,70
Roladka z białego twarogu z pieczarkami – 3,60
Mini paszteciki z kapustą, szpinakiem lub mięsem – 3,30
Pasztet z żurawiną – 4,90
Kurczak w salsie- 2,70/ 16,2 miseczka
Świderki z ciasta francuskiego – 3,20
Serek na gorąco – 2,70

Sałatka

Rodzaje sałatek:
- chińska (warzywa chińskie, kurczak, ryż)
- hawajska (fasola, ananas, brzoskwinie)
- brokuł z migdałem (brokuł, ogórek jajko)
- brokuł z ogórkiem
- kurczak z selerem i winogronem,
- trzy sery
- ananasowa (ananas, szynka, seler, kukurydza)
- przekładana z kurczakiem
- kurczak z ryżem
- kurczak z makaronem ryżowym
- kurczak z zupką chińską ( kurczak, zupka chińska, pekińska, pomidor)
- mandarynka (makaron ryżowy, mandarynka, ogórek kiszony, szynka)\
- makaron kolorowy z szynką lub serem
- Agaty ( lodowa, boczek, ser)
-jarzynowa
-z kiełkami (kiełki, papryka, ogórek, szynka)
-z fasoli (ogórek, fasola, szynka, pieczarki
-kokardki z suszonym pomidorem
-rukola z trzema serami
-rukola i/lub roszponka z sosem francuskim
-mozarella z pomidorem i makaronem
-pomidor z mozarellą
-Agusi (brokuł, boczek, ogórek, ser)
-Fantazyjna – (szynka, jajko, ogórek z sosem musztardowo-miodowym)