Zakąski zimne i gorące


Pieczeń w galarecie ­– 3,60
Tymbalik drobiowy– 3,60
Roladka szynkowa z chrzanem – 3,40
Ozorki w galarecie – 4,40
Pstrąg w galarecie – 4,60
Karp w galarecie – 4,60
Tymbalik z łososia – 4,60
Tymbalik z golonka – 4,40
Śledzie w śmietanie – 2,80 / 16,80(słoiczek 250g)
Śledzie w oleju – 2,80 / 16,80 (słoiczek 250g)
Śledzie w sosie musztardowym – 2,80 / 16,80 (słoiczek 250g)
Śledzie na duecie sałatek (z moreli, jabłka i cebuli oraz musztardy
francuskiej, ogórka i cebuli) – 3,50 / 21 zł
Śledź po japońsku – 3,20 / 19,20
Rolmopsy z zielonego śledzia – 5 zł
Ryba opiekana – 3,60 / 28zł (litr)
Ryba po grecku – 3,50 / 21 zł (półmisek)
Ryba na białym sosie greckim – 3,50 zł / 21 zł (półmisek)
Tatar – 5,40
Łosoś – 5,40
Jajko w sosie tatarskim – 2,90
Jajko w sosie chrzanowym – 2,90
Jaja faszerowane – 3,10
Sałatka mała 27zł, średnia 33 zł, duża 52zł.
Półmisek wędlin – 42 zł.
Deska serów – 37zł
Zimna płyta – 40 zł

Smalec w chlebie – 29 zł
Smalec z ogórkiem – 20 zł
Muszle nadziewane – 3,70
Rolada serowa – 4,50
Rolada naleśnikowa z łososiem – 4,50
Rolada biszkoptowa z łososiem i szpinakiem – 5,30
Rolada naleśnikowa faszerowana musem z tuńczyka – 4,50
Śliwka w boczku – 2,90
Rarytas z kurczaka z dipem czosnkowym – 3,60
Placuszki rosti z musem szynkowym – 3,60
Babeczki kruche faszerowane – 3,60
Tortilla kolorowa – 3,10
Papier ryżowy z łososiem – 3,50
Papier ryżowy z kurczakiem – 3,50
Roladka serowa ze słonecznikiem – 3,40
Sajgonki – 4,20
Tuńczykowa rozkosz – 5,20
rogaliki francuskiez łososiem – 4 ,60
Krakersy ze śledziem korzennym – 4 ,10
Pieczarka panierowana – 3,80
Roladka z białego twarogu z pieczarkami – 3,70
Mini paszteciki z kapustą, szpinakiem lub mięsem – 3,40
Pasztet z żurawiną – 5 zł
Kurczak w salsie- 2,80/ 16,80 miseczka
Świderki z ciasta francuskiego – 3,30
Serek na gorąco – 2,80

Sałatka

Rodzaje sałatek:
- chińska (warzywa chińskie, kurczak, ryż)
- hawajska (fasola, ananas, brzoskwinie)
- brokuł z migdałem (brokuł, ogórek jajko)
- brokuł z ogórkiem
- kurczak z selerem i winogronem,
- trzy sery
- ananasowa (ananas, szynka, seler, kukurydza)
- przekładana z kurczakiem
- kurczak z ryżem
- kurczak z makaronem ryżowym
- kurczak z zupką chińską ( kurczak, zupka chińska, pekińska, pomidor)
- mandarynka (makaron ryżowy, mandarynka, ogórek kiszony, szynka)\
- makaron kolorowy z szynką lub serem
- Agaty ( lodowa, boczek, ser)
-jarzynowa
-z kiełkami (kiełki, papryka, ogórek, szynka)
-z fasoli (ogórek, fasola, szynka, pieczarki
-kokardki z suszonym pomidorem
-rukola z trzema serami
-rukola i/lub roszponka z sosem francuskim
-mozarella z pomidorem i makaronem
-pomidor z mozarellą
-Agusi (brokuł, boczek, ogórek, ser)
-Fantazyjna – (szynka, ser, ogórek  z sosem musztardowo-miodowym)